Målare Kungälv – invändig och utvändig målning med kvalitet

Vi gör din dröm till verklighet!

Välkommen till det rätta valet av målare i Kungälv! Hos oss får du förstklassig hjälp med målning och tapetsering utförd av erfarna hantverkare med miljövänliga och återvinningsbara färger och produkter!

Vi  lämnar givetvis garanti på utfört arbete och drar av ROT-avdraget direkt på fakturan. Våra tjänster är alltid av högsta kvalitet till bra priser.

Välj oss om du behöver hjälp av en kompetent målerifirma i din villa, radhus, lägenhet eller affärslokal. Vi har även lång erfarenhet av att måla trappor och att renovera fönster.

Välkommen att kontakta oss så återkommer vi med en kostnadsfri offert! Vi erbjuder alltid fasta priser som gäller – inga timpriser eller dolda kostnader!

Stämningsbild målare Kungälv

Målare med fokus på miljö och kvalitet

Vårt erfarna målarteam har lång erfarenhet av yrket och gör alltid sitt bästa för att ligga i framkant när det gäller nya tekniker och håller alltid koll på utbudet av färger och andra produkter på marknaden. Det är bara att du berättar hur du vill ha det så fixar vi det.

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda bra priser på färg eller annat material genom våra samarbetspartners. Hos oss arbetar endast certifierade och behöriga målare. Vi utför både planering och genomförande och levererar alltid våra uppdrag på utsatt tid och efter budget.

Måleri – vi har alla kunskaper som behövs

Måleri kräver betydligt mer än burk färg och en enklare roller. För att få ett riktigt professionellt resultat krävs det dock betydligt mer än så. Här är några av de viktigaste punkterna när man vill nå ett riktigt bra resultatet. 

  • Erfarenhet, utbildning och ett gott handlag.
  • Kunskaper om hur färgen ska hanteras, bland annat hur den ska blandas vid olika temperaturer och förhållanden.
  • Kunskaper om vilka verktyg som fungerar bäst för olika typer av uppdrag.
  • Erfarenhet av hur olika underlag ska förberedd för maximalt gott resultat. 
  • Kunskaper om hur man arbetar noga och systematiskt för att undvika slöseri med färg eller stänk på ytor som ligger nära. 

Säkra upp kvaliteten med hjälp av oss

Många ger sig på avancerade målerijobb själva. Vi avråder från detta – kontakta oss istället så kommer arbetet att bli rätt utfört in i minsta detalj. Många så kallade hemmafixare får tyvärr göra om jobbet för att de inte utfört det nödvändiga underarbetet på rätt sätt – då blir inte målningen hållbar i längden. Det är heller inte ovanligt att resultatet blir ojämnt och bubbligt. 

Anlitar du oss som din målare i Partille redan från start så kommer du att spara tid och pengar. 

Vårt kompetenta och väl sammansvetsade målargäng kan ge ditt hem ett nytt utseende genom att måla tak,väggar, golv, snickerier, fast inredning och andra ytor. Alla arbeten utför vi med noggrannhet och ett fokus på att varje detalj ska motsvara kundens önskemål. 

Därför tar vi alltid fullt ansvar för att arbetet utförs enligt alla krav på hållbarhet och livslängd. Alla våra utförda arbeten är täckta med ansvarsförsäkring. 

Om reparation och underhåll, inklusive måleri, utförs i eller i nära anslutning till bostad, så har du som kund rätt till ROT-avdrag. Det kan vara din egen bostad, en bostad som du äger men inte bor i själv eller dina föräldrars bostad. Vi gör det enkelt för dig genom att ta hand om pappersarbetet kring avdraget. 

Stämningsbild målare partille

Noggrant underarbete viktigt för ett lyckat resultat

Att göra ett ordentligt underarbete är något som är viktigt när man målar. Det är tyvärr vanligt med slarv med att slipa fasaden ordentligt innan målningen inleds. Vi gör alltid grundarbetet noga, från förarbete till bredspackling och slipning. Ett rum med slitna väggar och gamla tavelhål, skarvar eller med sprickor kommer att se ut som nytt efter att våra hantverkare och målare varit där och gjort sitt jobb.

Detta är viktigt eftersom en ordentlig planering möjliggör effektiva arbeten som ger minimal åverkan på vardagen. Det är aldrig roligt att leva i ett byggkaos och därför är effektiva jobb att föredra. Ju bättre vi planerar desto snabbare kommer ni att komma tillbaka till ett normalt liv igen. 

Om du letar efter en erfaren målare i Partille är vi helt rätt val. Vi är specialister på måleri och åtar oss såväl traditionella uppdrag som specialuppdrag. Välkommen att kontakta oss så hör vi av oss så snabbt som möjligt. 

Vi målar din fasad och skyddar ditt hus

Våra målare är mycket erfarna och kunniga inom fasadmålning. Här är det viktigt att inte slarva och bara använda de bästa färgerna som dessutom alltid ska anpassas efter typen av fasad som de ska användas på. Vi vet vilka färger som fungerar bäst till putsfasader, träfasader, sten eller tegel. En väl genomförd fasadmålning skyddar mot vädrets makter och gör att ditt hus står pall mot vårt nordiska klimat under en lång tid. 

För bästa tänkbara resultat rekommenderar vi målning av fasad på sommaren eller sen vår/tidig höst. Detta för att kyla och sämre väderförhållanden kan leda till ett betydligt sämre resultat.

Proffs på tapetsering

Vi tapetserar även väggar med alla typer av tapeter. Tapetsering är ett bra alternativ till att måla om, och utbudet av snygga tapeter är stort. En stor fördel med tapeter är att ett rum får  variation i både färg, struktur och mönster. 

Målare med säkerheten i fokus

Säkerheten är givetvis också i fokus för oss. Vår grundtanke när det handlar om arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor är att målare som verkligen trivs på jobbet kommer att göra ett bättre arbete. Detta i sin tur gör att kunderna blir nöjda och glada och tipsar om oss till släkt, vänner och bekanta. Vi får flertalet av våra jobb via sådana kontakter – ett starkt bevis på att vi behärskar målandets konst till fullo. 

Vi gör detaljerade riskbedömningar före och under våra måleriuppdrag. Våra  målare är självklart delaktiga i säkerhetsarbetet. Vi siktar på en nollvision när det handlar om olyckor i samband med arbetet och använder alltid säkra byggnadsställningar, stegar och säkerhetsutrustning. 

Kontakta oss redan idag gällande måleriarbeten i Kungälv – vi kommer att ge din bostad eller affärslokal ett lyft och ett högre värde på marknaden.

referenser

Bilder från tidigare projekt

Info

BreBaSto AB bedriver verksamhet inom byggbranschen i egen entreprenad såväl med underentreprenörer.

Välkommen att kontakta oss!

Sociala medier

© 2021 BreBaSto AB. All rights reserved.