Målare Partille

Vi gör din dröm till verklighet!

Tjänster

Det självklara valet av målare i Partille

Välkommen till BreBasto – det självklara valet för ditt måleriprojekt. Våra målarna är erfarna, kan det mesta inom måleri och utför arbeten helt enligt dina önskemål. 

Vi hjälper företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – med eller utan ROT-avdrag. 

Kontakta oss redan idag för offertförslag och mer information om vad vi kan göra för dig!

Kvalitet, professionalism och kundnöjdhet

Vi utför inomhusmålning och utomhusmålning med egen fasadtvätt. Våra målare är erfarna experter som arbetar proaktivt, lösningsorienterat med med dig som kund i fokus. Våra ledord är professionalism, kvalitet och kundnöjdhet – vi har alltid som målsättning att du som kund ska vara 100 procent nöjd när vi är klara med arbetet.

Målare Partille – därför ska du välja oss

  • Vi utför varje måleriuppdrag med stort engagemang.
  • Vi har lång erfarenhet av alla aspekter av måleri.
  • Fullt fokus på kundupplevelse och slutresultat.

Ditt självklara val av målare i Partille

Om du vill ha måleriuppdraget utfört med hög standard finns våra erfarna och trevliga målare här för dig. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss, därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök. Våra målare använder sig alltid av färger och material från de bästa leverantörerna, allt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Som kund till vårt måleri är det tanken att du ska känna dig prioriterad och erbjudas bästa tänkbara service genom hela processen. Du kan också känna dig trygg i att vi tänker på miljön genom att använda miljövänliga färger och produkter. Vi utför tjänster åt alla typer av kunder, privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsinnehavare. Oavsett om det handlar om en större företagskund eller en villaägare så gör vi alltid ett bra arbete. 

Målare Partille – våra tjänster

Fasadmålning

Hos oss finns gedigen erfarenhet av utomhusmålning, Vi målar trä, puts, mineralskivor med mera. Oavsett vilket underlag det handlar om och vilka färger som ska appliceras är det alltid underarbetet som är viktigt för slutresultatet. Vi slarvar aldrig detta utan tvättar, skrapar och lagar alltid noga där det behövs. Stora bostadsområden, kulturminnesmärkta fastigheter, nya villor och sommarstugor – vi målar det mesta.

Trapphusrenovering exempelbild

Trapphusrenovering

Vi hjälper gärna till med färgsättning samt idéer för trapphus. Våra erfarna målare är duktiga på dekorativt måleri som exempelvis marmorering, ådring och lasering. Trapphuset är ofta det första besökaren ser, därför är det mycket fördelaktigt att trapphusmåla med jämna mellanrum.

Inomhusmålning och tapetsering

Bland våra tjänster finns också målning och tapetsering inomhus. Våra erfarna medarbetare målar lägenheter, hus, kontor, butiker med mera. Vi hjälper dig med kulörval och val av tapeter och går tillsammans med dig igenom krav på kvalitet samt underbehandling, material och utförande.

Fönsterrenovering

Vi målar och renoverar fönster vid behov. Fönster är ofta eftersatta, men vi kan se till att de får nytt liv. Vi målar om gamla vackra träfönster som är väl värda att bevara.

Vi arbetar med stor yrkesstolthet

Yrkesstoltheten är alltid i fokus för oss och vi tar fullt ansvar för att alla våra arbeten utförs på ett korrekt sätt. Vi använder därför alltid de rätta materialen och att vara klara i avtalad tid, Vår målsättning är hundra procent nöjda kunder och först när kunden känner sig trygg är nöjd med utfört arbete när vi är klara.  

Därför tar vi alltid fullt ansvar för att arbetet utförs enligt alla krav på hållbarhet och livslängd. Alla våra utförda arbeten är täckta med ansvarsförsäkring. 

Om reparation och underhåll, inklusive måleri, utförs i eller i nära anslutning till bostad, så har du som kund rätt till ROT-avdrag. Det kan vara din egen bostad, en bostad som du äger men inte bor i själv eller dina föräldrars bostad. Vi gör det enkelt för dig genom att ta hand om pappersarbetet kring avdraget. 

Vi stör vardagen så lite möjligt

När vi åtar oss ett måleriuppdrag planerar vi det alltid med dig som kund i åtanke. Vi vill alltid göra arbetet så effektivt och snabbt som möjligt – utan att för den sakens skull fuska eller slarva. Alla de uppdrag vi tar på oss görs med samma fokus på kvalitet och ett lyckat resultatet. 

Detta är viktigt eftersom en ordentlig planering möjliggör effektiva arbeten som ger minimal åverkan på vardagen. Det är aldrig roligt att leva i ett byggkaos och därför är effektiva jobb att föredra. Ju bättre vi planerar desto snabbare kommer ni att komma tillbaka till ett normalt liv igen. 

Om du letar efter en erfaren målare i Partille är vi helt rätt val. Vi är specialister på måleri och åtar oss såväl traditionella uppdrag som specialuppdrag. Välkommen att kontakta oss så hör vi av oss så snabbt som möjligt. 

Stämningsbild målare partille

referenser

Bilder från tidigare projekt

Info

BreBaSto AB bedriver verksamhet inom byggbranschen i egen entreprenad såväl med underentreprenörer.

Välkommen att kontakta oss!

Sociala medier

© 2021 BreBaSto AB. All rights reserved.