Målare Mölndal

Vi gör din dröm till verklighet!

Tjänster

Erfaren och prisvärd målare i Mölndal

Välkommen till din målare i Mölndal! Vi kan hjälpa dig med allt inom måleri – från enklare inomhusmålning, tapetsering och fasadmålning till avancerade tjänster som målning av plåttak, trappmålning och fönstermålning med mera. Oavsett vilken tjänst du är i behov av kan du lita på att vi utför arbetet till fullo. 

Välkommen att kontakta oss (länk till offert) för en kostnadsfri offert! Vi rekommenderar att du anger vilken typ av måleritjänst du är intresserad av, när du vill att arbetet ska vara klart samt hur stor yta det rör sig om. Våra målare i Mölndal klarar det mesta.

Alla är välkomna att kontakta oss

Alla typer av kunder kan dra nytta av vårt kompetenta måleri: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi arbetar alltid hårt för att våra kunder ska känna sig nöjda med slutresultatet – oavsett om det handlar om ett mindre uppdrag inomhus eller eller en stor fasadmålning. 

En annan trygghet för våra kunder är att vi är medlemmar i Måleriföretagen, vilket innebär att alla våra arbeten omfattas av nöjd kund-garantin. 

Denna garanti som löper över två år gör att du i lugn och ro kan studera resultatet, och om det skulle dyka upp några oegentligheter kan en opartisk besiktningsman göra en kontroll för att verifiera att det inte finns några brister i den tjänst vi levererat.

Målare i Mölndal med många nöjda kunder

Under de år vi har varit verksamma som målare i Mölndal har vi byggt upp ett växande nätverk av kunder; från fritidshusägare som vill ha hjälp med att måla altanen till större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vi har hjälpt med fasadmålningar och fönsterrenoveringar. Inget arbete är för stort eller för litet för oss och vi ger hundra procent till våra kunder. 

Vi är med dig redan från projektets början

Om du så önskar kan vi vara med redan från planeringsstadiet och komma med förslag på färgsättning, färgmärken, inspiration och mycket annat. Vi har mycket lång erfarenhet av branschen och vet vilka material som fungerar bäst och vilka kulörer som passar i vilka . 

Välkommen att kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte inklusive inspektion där vi kan diskutera vidare hur vi ska lägga upp arbetet. Vi hjälper gärna våra kunder från idé till färdigmålat projekt.

Vi hjälper dig gärna med inspirationen

Är det dags för något nytt där hemma? Har du tröttnat på nuvarande färg och inredning men saknar inspiration och nya idéer? 

Med lite färg kan du ge dina väggar ett lyft och skapa en ny känsla i dina rum. Beställ hem färgkartor eller kom förbi och hämta färgprover och prova ut de kulörer som du tycker passar bäst. Du är givetvis välkommen att fråga oss om tips och råd om du har svårt att välja.

Har du tröttnat på enfärgat? Då kan du låta oss utföra en tapetsering istället. Vackert mönstrade tapeter ger ett vackert intryck i de flesta inredningar. Vi sätter upp mönsterpassade tapeterna så att sitter perfekt, det enda du behöver göra att välja det fönster du tycker bäst om.

Fasadmålning som höjer värdet på huset

Våra målare i Mölndal är även erfarna och kunniga inom fasadmålning. Här är det viktigt att gå noggrant till väga och endast arbeta med de bästa färgerna som dessutom bör vara anpassade efter typen av fasad som de ska appliceras på. 

Vi vet vilka färger som fungerar  till putsfasader, träfasader, sten eller tegel och kan hjälpa dig att hitta färger som passar in i omgivningen. En väl genomförd fasadmålning skyddar mot väder och vind och ser till att ditt hus står pall i många år framöver. För att det ska lyckas så krävs det förstås ett bra underarbete också – och det är inget vi någonsin slarvar med. 

För bästa resultat rekommenderar vi att du väljer att lägga målning av fasad på sommaren eller sen vår/tidig höst. Detta för att kyla och sämre väderförhållanden kan leda till försämrat resultat.

Våra målare har säkerheten i fokus

Säkerhet, trivsel och en vettig arbetsmiljö är givetvis mycket viktiga aspekter för oss – både med våra medarbetare och våra kunder i åtanke. Vår grundtanke när det handlar om säkerhetsfrågor är att målare som mår bra och trivs med jobbet har bättre chanser att nå den kvalitet som vi vill uppnå. 

Nöjda medarbetare arbetar med större arbetsglädje och gör ett bättre jobb. Detta i sin tur leder till nöjda och återkommande kunder som dessutom rekommenderar oss vidare. Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen!

Vår personal ska veta att vi har deras säkerhet och hälsa i fokus – något som kommer att bli tydligt även för kunder och samarbetspartners. Därför gör vi noggranna och regelbundna riskbedömningar både före och under våra måleriuppdrag.

Våra erfarna målare är också delaktiga i detta säkerhetsarbete – ett bra sätt att säkerställa en trygg och fungerande arbetsmiljö. Vi siktar på en nollvision när det handlar om olyckor på jobbet och är alltid noga med att använda säkra byggnadsställningar, stegar och säkerhetsutrustning. 

Kontakta oss redan idag gällande måleriarbeten i Mölndal  – vi kommer inte att göra dig besviken!

referenser

Bilder från tidigare projekt

Info

BreBaSto AB bedriver verksamhet inom byggbranschen i egen entreprenad såväl med underentreprenörer.

Välkommen att kontakta oss!

Sociala medier

© 2021 BreBaSto AB. All rights reserved.